Sade soğanlı bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum, ama bulgurların tane tane olması için ne yapmalıyım? Bulguru yıkamanın etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, sebze suyu kullanmanın lezzet açısından bir fark yaratıp yaratmadığını merak ediyorum. Pilavın pişirme süresi konusunda da dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Sade soğanlı bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum, ama bulgurların tane tane olması için ne yapmalıyım? Bulguru yıkamanın etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, sebze suyu kullanmanın lezzet açısından bir fark yaratıp yaratmadığını merak ediyorum. Pilavın pişirme süresi konusunda da dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Cevap yaz