Bulgurdan irmik yapmanın mümkün olduğunu öğrenince aklıma birkaç soru geliyor. Öncelikle, bulgurların kalitesinin irmiğin lezzetini ve besin değerini ne kadar etkilediğini merak ediyorum. Ayrıca, bulguları yıkadıktan sonra kurutma aşamasında ne kadar süre bekletmek gerektiği hakkında bir fikriniz var mı? Son olarak, elde edilen irmiği kullanırken, hangi tariflerde daha iyi sonuçlar alabilirim?
Bulgurdan irmik yapmanın mümkün olduğunu öğrenince aklıma birkaç soru geliyor. Öncelikle, bulgurların kalitesinin irmiğin lezzetini ve besin değerini ne kadar etkilediğini merak ediyorum. Ayrıca, bulguları yıkadıktan sonra kurutma aşamasında ne kadar süre bekletmek gerektiği hakkında bir fikriniz var mı? Son olarak, elde edilen irmiği kullanırken, hangi tariflerde daha iyi sonuçlar alabilirim?
Cevap yaz