Mercimek köftesi yaparken bulgur seçimi konusunda dikkatli olmak gerekiyor. İnce bulgurun köftenin dokusunu ne kadar güzelleştirdiğini deneyimlemiş biri olarak, bu detayın önemini anlıyorum. Sizce de mercimek köftesinin pürüzsüz ve lezzetli olması için ince bulgurların kullanılması şart mı? Orta bulgurlar da tercih edilebilir ama dokusu biraz kaba kalıyor gibi. Kalın bulgurların ise hiç önerilmemesi dikkatimi çekti, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Mercimek köftesi yaparken bulgur seçimi konusunda dikkatli olmak gerekiyor. İnce bulgurun köftenin dokusunu ne kadar güzelleştirdiğini deneyimlemiş biri olarak, bu detayın önemini anlıyorum. Sizce de mercimek köftesinin pürüzsüz ve lezzetli olması için ince bulgurların kullanılması şart mı? Orta bulgurlar da tercih edilebilir ama dokusu biraz kaba kalıyor gibi. Kalın bulgurların ise hiç önerilmemesi dikkatimi çekti, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz