Bulgur pilavım her seferinde neden sulu çıkıyor? Yanlış su oranı kullanıyor olabilirim, ama bulgurlarımın kalitesi de etkiliyor mu? Ön işlem yapmam gerektiğini biliyorum ama bazen pişirme süresini de fazla uzatıyorum. Peki, sulu pilavımı düzeltmek için ekstra bir şeyler eklemek mi daha iyi olur, yoksa fırında kurutmak mı? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bulgur pilavım her seferinde neden sulu çıkıyor? Yanlış su oranı kullanıyor olabilirim, ama bulgurlarımın kalitesi de etkiliyor mu? Ön işlem yapmam gerektiğini biliyorum ama bazen pişirme süresini de fazla uzatıyorum. Peki, sulu pilavımı düzeltmek için ekstra bir şeyler eklemek mi daha iyi olur, yoksa fırında kurutmak mı? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz