Salçalı domatesli bulgur pilavı hazırlamak benim için oldukça keyifli bir deneyim oldu. Malzemeleri hazırlarken özellikle soğanı doğramanın zorluğunu hatırlıyorum, ama o güzel aroması her şeye değiyor. Bulguru 10-15 dakika sıcak suda bekletmek, pişirme aşamasında gerçekten büyük bir fark yaratıyor. Tencerede soğanların pembeleşmesi ve ardından salçanın eklenmesi ile mutfakta harika bir koku yayılıyor. Domateslerin eklenmesiyle birlikte ise pilavın rengi ve lezzeti daha da zenginleşiyor. Son adımda, pişen pilavı dinlendirmek sabırlı olmayı gerektiriyor ama sonuç gerçekten muhteşem. Yanında yoğurtla servis ettiğimde, misafirlerimden tam not aldım. Bu tarifi denemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum! Sizce bu pilavın yanına hangi salatalar daha iyi gider?
Salçalı domatesli bulgur pilavı hazırlamak benim için oldukça keyifli bir deneyim oldu. Malzemeleri hazırlarken özellikle soğanı doğramanın zorluğunu hatırlıyorum, ama o güzel aroması her şeye değiyor. Bulguru 10-15 dakika sıcak suda bekletmek, pişirme aşamasında gerçekten büyük bir fark yaratıyor. Tencerede soğanların pembeleşmesi ve ardından salçanın eklenmesi ile mutfakta harika bir koku yayılıyor. Domateslerin eklenmesiyle birlikte ise pilavın rengi ve lezzeti daha da zenginleşiyor. Son adımda, pişen pilavı dinlendirmek sabırlı olmayı gerektiriyor ama sonuç gerçekten muhteşem. Yanında yoğurtla servis ettiğimde, misafirlerimden tam not aldım. Bu tarifi denemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum! Sizce bu pilavın yanına hangi salatalar daha iyi gider?
Cevap yaz