Bulgurun gluten içermesi, gluten intoleransı veya çölyak hastalığı olan bireyler için gerçekten büyük bir sorun. Glutenin sindirim sorunlarına yol açabileceğini duyduğumda, bulguru tamamen hayatımdan çıkarmak zorunda kaldım. Alternatif olarak kinoa ve karabuğday gibi glutensiz tahılları denemek, sağlıklı bir diyet için bana çok yardımcı oldu. Peki, bu alternatiflerin lezzeti bulgura kıyasla nasıldır? Ve bu tahılları yemeklerimde nasıl daha iyi kullanabilirim?
Bulgurun gluten içermesi, gluten intoleransı veya çölyak hastalığı olan bireyler için gerçekten büyük bir sorun. Glutenin sindirim sorunlarına yol açabileceğini duyduğumda, bulguru tamamen hayatımdan çıkarmak zorunda kaldım. Alternatif olarak kinoa ve karabuğday gibi glutensiz tahılları denemek, sağlıklı bir diyet için bana çok yardımcı oldu. Peki, bu alternatiflerin lezzeti bulgura kıyasla nasıldır? Ve bu tahılları yemeklerimde nasıl daha iyi kullanabilirim?
Cevap yaz