Kısır yaparken bulgurların iyi bir şekilde hazırlanması gerçekten çok önemli mi? Ben bulgurları sıcak su ile bekletip yumuşatmayı denedim, ama tam kıvamı tutturmak zorlayıcı olabiliyor. Ayrıca sebzeleri doğrayıp hazırladıktan sonra bulgura eklemek, kısırın lezzetini artırıyor mu? Kısırın dinlenmesiyle tatların harmanlanması konusunda ne kadar beklemek gerektiğini merak ediyorum, bu süreyi neye göre ayarlıyorsunuz? Son olarak, kısırı marul yapraklarıyla sunmak çok güzel ama başka hangi malzemeleri ekleyerek farklı lezzetler elde edebilirim?
Kısır yaparken bulgurların iyi bir şekilde hazırlanması gerçekten çok önemli mi? Ben bulgurları sıcak su ile bekletip yumuşatmayı denedim, ama tam kıvamı tutturmak zorlayıcı olabiliyor. Ayrıca sebzeleri doğrayıp hazırladıktan sonra bulgura eklemek, kısırın lezzetini artırıyor mu? Kısırın dinlenmesiyle tatların harmanlanması konusunda ne kadar beklemek gerektiğini merak ediyorum, bu süreyi neye göre ayarlıyorsunuz? Son olarak, kısırı marul yapraklarıyla sunmak çok güzel ama başka hangi malzemeleri ekleyerek farklı lezzetler elde edebilirim?
Cevap yaz