Biber olmadan bulgur pilavı yapmak istiyorum ama aklımda bazı sorular var. Öncelikle, soğanı kavururken ne kadar süre kavurmalıyım ki en iyi lezzeti elde edeyim? Ayrıca, bulguru ne kadar süre kavurmam gerektiği de merak ettim, çünkü tane tane olması önemli. Son olarak, pilavı demlendirdikten sonra nasıl bir tat elde edebilirim, bu süreçte ekstra bir şey yapmalı mıyım? Teşekkürler!
Biber olmadan bulgur pilavı yapmak istiyorum ama aklımda bazı sorular var. Öncelikle, soğanı kavururken ne kadar süre kavurmalıyım ki en iyi lezzeti elde edeyim? Ayrıca, bulguru ne kadar süre kavurmam gerektiği de merak ettim, çünkü tane tane olması önemli. Son olarak, pilavı demlendirdikten sonra nasıl bir tat elde edebilirim, bu süreçte ekstra bir şey yapmalı mıyım? Teşekkürler!
Cevap yaz