Köftelik bulgurla çiğ köfte yapmanın mümkün olduğu belirtiliyor ama bu geleneksel tariften sapma anlamına geldiği söyleniyor. Sizce köftelik bulgura geçmek, çiğ köftenin lezzetini ve dokusunu ne şekilde etkileyebilir? Özellikle geleneksel çiğ köfte sevenler için bu değişiklik hoş bir sürpriz mi yoksa hayal kırıklığı mı yaratır? Yine de çiğ köfte yaparken baharatların dengeli kullanımı ve bulgurların iyi şekilde ıslatılması gibi detaylar önemli görünüyor. Bu noktalara dikkat ederek deneme yapmayı düşünür müsünüz?
Köftelik bulgurla çiğ köfte yapmanın mümkün olduğu belirtiliyor ama bu geleneksel tariften sapma anlamına geldiği söyleniyor. Sizce köftelik bulgura geçmek, çiğ köftenin lezzetini ve dokusunu ne şekilde etkileyebilir? Özellikle geleneksel çiğ köfte sevenler için bu değişiklik hoş bir sürpriz mi yoksa hayal kırıklığı mı yaratır? Yine de çiğ köfte yaparken baharatların dengeli kullanımı ve bulgurların iyi şekilde ıslatılması gibi detaylar önemli görünüyor. Bu noktalara dikkat ederek deneme yapmayı düşünür müsünüz?
Cevap yaz